תוצאות בדיקה עבור מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

11/07/2013 | 19:05 | מאת: רון

EBV VCA_IgG Positive >750 הערות והסבר EBV VCA IgM Negative <10.0 EBV IgG-EBNA 327 Positive CMV IgG Positive CMV IgM positive מה אומרים הנתונים? האם אני מדבק או נגוע? תודה רבה מראש

יש לך נוגדנים עכשוויים ל-CMV איני יכול לדעת יותר כי לא טרחת לכתוב אף מילה על מחלתך ואיני יכול לנחש לבד

12/07/2013 | 05:52 | מאת: ענת

כל מה שאתה צריך לעשות זה לחפש בגוגל טיפול בלעדי למחלת הנשיקה אתה תגיע לאתר עם כל המידע. הטיפול הזה הוא טיפול מציל חיים מהמחלה הארורה הזו שתשבית אותך חודשים רבים. הטיפול הזה נמשך 4 ימים בלבד ואחריהם אתה תשכח שהיית חולה בכלל כואב לראות אנשים סובלים ממחלת הנשיקה שהם לא מודעים בכלל לקיומו של טיפול למחלה וחושבים בטעות שרופא משפחה ירפא אותם. תשמור את האתר במועדפים.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה