בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

10/07/2013 | 11:51 | מאת: חנה

לדר.שלום הר שמש שלום בחודש מאי עשיתי בדיקות דם כל התוצאות היו מצוינות באותו חודש קיבלתי טיפוללהליקובקטר אומפרדקס מוקספן ולבו הצלחתי לקחת 9 ימים ביום האחרון העשירי קיבלתי כאבים חזקים בכל הגוף ונאלצתי להפסיק הטיפול ולאט לאט חלפו הכאבים בחודש יוני עברתי בדיקות סקר שנתית תמונת הדם הראתה חריגות כמו כן עשו לי גם משטח דם להלן התוצאות mchc 32.7 neutro%36.9 lympho%56 mcvr93.6 reticulo abs 0.75 segment 26 lymphocyte 64 macrocytosis + anisocytosis dif + אני בת 69 מאוד מודאגת אשמח לשמוע דעתך האם יש אפשרות לשינויים בגלל הטיפול האם תוך חודש מיום הבדיקות התקינות יש כאלו שינויים ומה יכולה להיות הבעיה ? האם לצפות לגרוע מכל מודמ לך מחכה לתשובה חנה

1- אם הגרוע מכל הוא מוות- כן זה מצפה לך ולי, כמו לכולנו. 2- ראי בקשתי לעיל לכלל התשובות- נסי לשלוח קובץ או לפחות העתיקי הכל, כל ערך בשורה נפרדת.

10/07/2013 | 17:53 | מאת: חנה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה