כניסה להיריון בעת הנקה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

27/06/2013 | 09:35 | מאת: רותי

שלום רב, אני עדיין מניקה את בני בן השנה ו-10 חודשים ורוצה להיכנס להיריון נוסף. רופא הנשים שלי עשה לי בדיקת פרולקטין ויצא כי רמת הפרולקטין בדמי הייתה 132 (חשוב לי לציין כי לא טרחו לומר לי שחשוב לעשות את הבדיקה שעתיים לפחות לאחר ההתעוררות ובפועל יכול להיות שהיא נערכה מעט פחות זמן מהנדרש לאחר ההתעוררות). האם זה אמור לעכב את כניסתי להיריון (לא ידוע לי על כל סיבה אחרת שעשויה לעכב)?

איני יודע מה תחום הנורמה במעבדה בה זה בוצע נראה לי שהרבה יותר חשוב לדעת אם יש לך וסת סדירה ורגילה אם כן, זה נראה שהפרולקטין יעכב גם בלי לדעת רמת פרולקטין- הנקה מפחיתה סבירות הריון, לא אוכל לומר אחוזים

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה