בדיקות דם לאנמיה?

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

09/06/2013 | 18:02 | מאת: מעיין

אני צמחונית כחצי שנה ובינתיים אני מרגישה שהכל בסדר חוץ מעייפות קטנה ולא בטוחה אם זה קשור לויטמינים שחסרים לי (אולי). כל כמה זמן מומלץ לעשות בדיקות ברזל או ויטמין B12?

אפשר לעשות עכשיו ואחר כך פעם בשנה החוכמה אינה לעשות בדיקות, אלא לאכול כך שלא יהיה מחסור!

13/06/2013 | 13:24 | מאת: מעיין

כן, בינתיים קבעתי תור לדיאטנית אבל זה דרך הקופה ולוקח זמן. אז לעשות בדיקות ויטמינים כלליות? אני גם יכולה להשלים כרגע אם יש מחסור עם תוספי תזונה לא?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה