בדיקת TSH

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

28/05/2013 | 20:47 | מאת: ענת

שלום רב, הנני כבת 43, בעברי כל בדיקות הדם שביצעתי היו תקינות , גם בדיקת בלוטת התריס. בבדיקות דם שביצעתי היום התוצאה של בדיקת TSH היתה מתחת לטווחי הנורמה. הטווח הוא 0.55-4.78 והתוצאה היתה 0.49 . תוצאת בדיקת T3 היתה בטווח הנורמה 4.1 (כשהטווח הוא 3.5-6.5). ותוצאת בדיקת T4 גם בטווח הנורמה 12 (כשהטווח הוא 10-20). אשמח לדעת מה פשר התוצאות הנ"ל? האם לפי שלושת הנתונים האלו אכן אני סובלת מבעיה בבלוטת התריס?:( ואם כן מה זה אומר בדיוק? המון תודה, ענת

תפקוד בלוטת התריס שלך תקין יש סטיה קלה בערך TSH, שמצדיקה בדיקת ביקורת בעוד מספר חודשים, אך לא דאגה/ התייחסות אל עצמך כחולה/ שינוייים בחיים

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה