בילירובין גבוה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

10/05/2013 | 17:35 | מאת: תמי

שלום, עשיתי בדיקות דם של תפקודי כבד מכיוון שאני לוקחת כבר תקופה של חצי שנה טלפסט ואבאמיס(אלרגיה לאבק) והתוצאה של הבילירובין גבוהה. בילוריבין טוטל - 1.4 צ"ל עד 1.2 בילוריבין דירקט 0.39 צ"ל עד 0.29 שאר הבדיקות שעשיתי שקשורות לתפקודי כבד GOT,GPT,GGT,ALK.FOSPHATASE יצאו בטווח הנורמה. אציין שב-8 שנים האחרונות הכולסטרול שלי קצת גבוה. בריאה בדרך כלל, משקל תקין. בת 35. האם יכול להיות שהעליה קשורה לכדורים שאני לוקחת? ממה זה יכול להיות?

עליה זו שניחה ולא צריך לחפש לה הסברים ייתכן ואלו היו גם ערכים בעבר. שיחה עם רופא המשפחה תבהיר לך יש מקום לבדוק עוד חודש ולראות אם יש מגמת עליה או יציב

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה