בדיקת GPT (ALT) לא יצאה תקינה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

07/05/2013 | 09:43 | מאת: חסויה

שלום, הבדיקה שלי הראתה ערכים של 65 (כשהערך העליון הוא 50). התקשרו אלי מהמרפאה שרופא הנשים (הוא זה ששלח אותי לבדיקות לפני היריון) נתן לי הפניה דחופה לרופא משפחה.. מה זה אומר? בבדיקות דם שעשיתי לפני כמה שנים הערך שלי היה באמת 15.. יכול להיות שזה קשור לזה שאני עושה ספורט? מה זה יכול להיות? תודה

זה אחד מאנזימי הכבד ואי אפשר לדעת למה יש עליה קטנה זו מעל לנורמה בלי לדעת עלייך דבר לא הייתי משתמש במילה "דחופה" במקרה זה. ערך של 1500 זה דחוף, לא ערך של 65

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה