תוצאות בדיקת דם הורמונליות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

29/04/2013 | 00:13 | מאת: קיפ

שלום שמי קיפ בדוי בת49 מבקשת לקבל פיענוח אסטרדיול e-2 2837 FSH 1.9 פרוגסטרון1.4 עשיתי בדיקות אלה בהמלצת רופא נשים בעקבות כך שרציתי להוציא התקן רחמי מירנה ומבדיק ובבדיקת הגנילוג נראתה ציסטה בשחלה. עד לזימון תור מבקשת לקבל הסבר על תוצאו אלה שציינתי. בתודה מראש קיפ

תכתבי כל אחד מהערכים בשורה נפרדת, איני מבין למה שייך כל מספר. מה הקשר בין רצונך להוציא ההתקן לבין הבדיקות- האם השאלה היא האם אתה כבר במנופאוזה? האם רצונך להרות? האם יש עוד תשובות שלא ציינת את התשובה?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה