חריגות מדאיגות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

09/04/2013 | 00:11 | מאת: מרב

שלום . אני בת 26 בריאה בד"כ נוהגת לעשות בדיקת דם כללית אחת לשנה . בבדיקות האחרונות היו כמה תוצאות חריגות שמאוד מדאיגות אותי. ALT (GPT)=131 AST (GOT)= 76 Neutrophils %= 28.8 Lymphocytes %=53.7 Monocytes %= 15.2 Monocytes #= 1.16 בנוסף לאחרונה הפסקתי שימוש בגלולות לאחר כמעט 10 שנים של שימוש רצוף , האם זה קשור?? אשמח לתשובתכם שבוע טוב

לא ברור לי למה בחורה צעירה בריאה עושה בדיקות דם תקופתיות איני יכול לדעת מה מקור הסטיה בתשובות, וגם לא צרפת את כלל התשובות גשי לרופא המטפל שיש לו את התמונה הרחבה יותר ובקשי השלמת העיבוד- אולטראסאונד כבד, שומני דם, מדידת גובה ומשקל, עישון...

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה