בדיקות דם ודוקסילין

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

04/04/2013 | 22:44 | מאת: שולה

האם ניתן לערוך בדיקות דם עם דוקסילין? אני נוטלת דוקסילין וצריכה לעשות את הבדיקות הבאות: RH- ספירת דם, תפקודי קרישה PTT PT ואם לא ניתן כעת לעשות כמה זמן מסיום נטילת הכדורים אני יכולה לבצע?

איני חושב שאנטיביוטיקה תשנה מהותית התשובות המחלה שבגללה את נוטלת אנטיביוטיקה, דלקת כלשהיא מן הסתם, כן יכולה לשנות את ספירת הדם. משונה שאת צריכה לעשות בדיקת RH ללא סוג דם.

05/04/2013 | 13:56 | מאת: שולה

אני כן צריכה לעשות גם בדיקת סוג דם, לא ציינתי זאת, כי הנחתי שהדוקסילין לא ישפיע על סוג הדם שלי. כמה זמן מסיום האנטיביטויקה ניתן לעשות בדיקת CPR וספירת דם?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה