ברזל בדם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/03/2013 | 17:31 | מאת: רעות

שלום, אני שלושה חודשים ארחי לידה. לאחרונה ביצעתי בדיקות דם ע"מ לראות האם יש צורך להמשיך לקחת כדורי ברזל. רמת הברזל יצאה 53 (ע"פ הטווח המופיע בהסבר רמה נורמלית מתחילה מ-60). האם זה אומר משהו או שזה נבדק יחד עם דרים נוספים? הייתי אצל הרופא שלי לביקורת, והוא לא הסתכל על הבדיקות...

רמת ברזל לכשעצמה חסרת משמעות צריך לדעת מה ספירת הדם שלך (במיוחד המוגלובין ו-MCV) פריטין וטרנספרין. כמו כן רצוי לדעת מה היה המוגלובין קודם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה