סרטן לבלב - מקבל כימותרפיה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/03/2013 | 14:15 | מאת: רוני

בן 62 לאחר ניתוח וויפל, יש לי סרטן מסוג אדנוקרצינותה מקבל טיפול כימותרפי בג'מזר נמצא לאחר 4 סדרות של טיפול (12 במספר) יש עוד 2 סדרות (של 6 טיפטלי). עשיתי בדיקות דם להלן התוצאות: IRON - BLOOD 15 TRANSFERRIN SATUATION-BL00 6.4 TRANSFERRIN - BLOOD 167 FERRITIN-BLOOD - ICTERIC-INDEX - 922.80 RBC 2.7 HEMOGLOBIN 9.3 HCT 28 MCV 102.8 RDW 23 WBC 1.7 NEUTROPHILS % 0.8 LYMPHOCYTES NO 0.5 MONO% 23.1 PLATALAT AUTOMATED COUNT 114 MEAN PLATELET VOLUME 6.7 האם השינויים בטווחים נובעים מקבלת הג'מזר או שיש צורך בבדיקה מעמיקה יותר. תודה רוני

הדבר הכי בולט הוא ירידה משמעותית בספירת התאים הלבנים בכלל והנויטרופילים במיוחד ויש לדווח על זה לאונקולוגים בהקדם אם יהיה חום צריך להגיע למיון פרט לזה לא ראיתי משהו מיוחד פריטין גבוה יכול להיות קשור למחלה עצמה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה