עייפות וחולשה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

19/02/2013 | 15:51 | מאת: עמית

שלום אני בן 40, בריא בדרך כלל, לא מעשן ועוסק בספורט. לפני 5 שנים בערך היו לי שבועות ארוכים של חולשה, עייפות, תחושת כובד בידיים וחום גוף מעט מעל הנורמלי. כל הסימנים לפי מה שהבנתי ומהרופא של "מחלקת הנשיקה". מאז ועד היום היו לי כבר 5 "סיבובים" כאלה, בהפרשים של שנה, שנתיים ועכשיו חצי שנה מהפעם הקודמת. זה כבר פעם שניה כאמור בחצי שנה האחרונה שאני סובל מעייפות וכבדות, הפעם ללא חום. בכל חמשת הפעמים עשיתי בדיקות דם והתוצאות זהות. כל התוצאות בגדר הנורמה מלבד EBV-IGM - BORDERLINE NEGATIVE<20 BORDERLINE 20-40 POSITIVE>40 EBV EBNA (IGG - POSITIVE >600 נאמר לי שמחלת הנשיקה היא מחלה שחולים בה פעם אחת. האמנם? תודה רבה

אולי פשוט צריך לרדת מהמחשבה שמחלת הנשיקה אחראית לזה ולחפש הסברים גופניים או רגשיים אחרים?

20/02/2013 | 15:53 | מאת: עמית

תודה בכל אופן

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה