פיענוח בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/02/2013 | 11:37 | מאת: שירה

שלום, רציתי לשאול משהו. עשיתי בדיקות דם שבעיקרון הן טובות חוץ מויטמין B שחסר לי.. אני עשיתי את הבדיקות דם מפני שמצאתי כמה גולות בבלוטות הלימפה שלי והשקדים היו טיפה נפוחים כבר תקופה ארוכה של חודשיים. היום הגיעו תוצאות נוספות ואשמח אם יסבירו לי מה הן אומרות: cmv igm ערך מקסימילי 1.10 ערך מינימלי 0.90 והתוצאה 0.25 (neg) cmv igg ערך מקסימלי 1.10 ערך מינימלי 0.90 והתוצאה 0.1 (neg) ebv igm ערך מקסימלי 1.10 ערך מינימלי 0.90 והתוצאה 0.4 (neg) ebv igg ערך מקסימלי 1.10 ערך מינימלי 0.90 והתוצאה 5.59 (pos) הבנתי שזה קשור משהו לוירוס אפשטיין (מחלת הנשיקה) נכון? האם קיימת אצלי? אני יודעת שלפני שנתיים הייתה לי מחלת הנשיקה וגילו אותה בסוף בשרידים שהיו בדם. חשוב לי לצייןם שעשיתי אולטראסאונד של הבטן והכל תקין ולא מוגד ובצוואר עשיתי גם אולטרסאונד וראו שהבלוטות לימפה מעט נפוחות בצד ימין 0.4 מ"מ ובצד שמאל 0.7 מ"מ תודה רבה..

יש נוגדנים ישנים ל-EBV, דבר שיכול להתאים לסיפור העבר שלך. מעבר לזה איני רואה קשר בין תשובה זו לבין תלונותייך כרגע.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה