תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

29/01/2013 | 16:18 | מאת: דניאל

שלום ד"ר אהוד לפני כשנה במסגרת תרומת דם למד"א קיבלתי תשובה תוצאה הבדיקה הן: ANTI-HTLV; 1.04 S/CO ולא אוכל להמשיך לתרום דם עד לבדיקה חוזרת ואכן בחודש שעבר כ-10 חודשים ממועד הבדיקה הראשונה נתתי דם לבדיקה התקבלה תוצאה של 1.28 לפי הרופא ממד"א לא אוכל להמשיך לתרום ןלחזור על הבדיקה בעוד שנה. שאלתי מה פירוש הערכים שהתקבלו בתוצאות הבדיקה? מה זה אומר שהתקופה לעי"ל היתה עליה של כ-1/4 % באם צריך לקחת תרופה מה התרופה שניתן לקחת? בברכה דניאל חי

אני חושב שעליך להגיע לייעוץ במרפאה למחלות מין. צריך לקבל ממך הסטוריה מלאה של פעילות מינית ולהשלים הבדיקות על מנת להעריך מה המצב אצלך. בינתיים עליך להקפיד על קיום יחסי מין מוגנים בלבד, ותמיד. עליה מ-1.04 ל-1.28 זו עליה של 23% ולא של רבע אחוז!!

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה