שלום

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

29/01/2013 | 14:20 | מאת: קרן

שלום. בת 38 , בריאה בד"כ, יש לי תקופה ממושכת כאבי בטן תחתונה מצד ימין ובאולטרסאונד לא נמצא דבר. נבדקתי על ידי גינקולוג, כירוג ואורטופד. לא יודעים להסביר את הכאבים. 1. האם ניתן לעשות בדיקת C.T בטן בעת קבלת טיפול הורמונלי לכניסה להריון? 2. האם MRI יוכל לתת תמונה ברורה או שחייב C.T? תודה

1. אני סבור שאינך רוצה לעשות CT אם יש אפשרות שאת הרה. הטיפול ההורמונלי עצמו אינו מניעה לבדיקת CT 2. עשיית CT או MRI תלויה בשאלה הקלינית של הרופא המפנה. 3. יש דברים ש-CT מראה טוב יותר ויש ש-MRI

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה