ויטמין d

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

28/01/2013 | 13:11 | מאת: אריאלה

שלום, בת 50 בבדיקת דם תקופתית נמצא ערך של 4.66mg/ml ויטמין d האם זה ערך נמוך? כמו כן בפעם הראשונה בחיי הכולסטרול חרג והוא ברמה של 202 עד לפני שנה תמיד מתחת ל-180 וכן טריגליצרידים 155 יש לציין שאני צמחונית ובחודשיים האחרונים התנזרתי לחלוטין ממתוקים מאפים סוכרים וכו. אשמח לתשובה

1. יש לך את ערכי הנורמה על דף התשובה. מזה תוכלי לראות שכן, נמוך. 2. איני יודע לאיזו "תשובה" את מצפה מציון העובדה שיש עליה קלה בשומני הדם? את אדם, יש תנודות ברמות חומרים בדם, חלקן קשורות לגיל, חלקן להתנהגות כמו אכילה וכמו פעילות גופנית.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה