עזרה בפיענוח והסבר בקידות הדם.

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

27/01/2013 | 08:53 | מאת: נאווה

בוקר טוב! בבדיקות הדם שעשיתי התגלו הבדיקות הבאות מעל גרף הממוצע : mpv-13.1 pdw - 20 vitmin b12 - 927/6 אני חולת סכרת בת 59.7 . האם הן מעידות על בעיתיות מסןיימת ומהי.... תודה נאווה . דרך אגב לא מוצאת את הפרוש בשום אתר מילוני פיענוח יתכן והם מופיעים בשם אחר....

MPV-MEAN PLATLETS VULIUM חסר משמעות עבורך. ערך מיחושובי RDW-REDCELL DISTRIBUTION WIDE כנ"ל ויטמין B12- איני יודע מה זה 927/6. משהו לא תקין בהעתקה אין משמעות לי מחלקיקי תשובה ללא כל התשובה וללא ידיעת הרקע והסיבה לבדיקות

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה