חריגות בתוצאות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

19/01/2013 | 14:00 | מאת: שרון

שלום רב. בת 54. מוגדרת "חולת" אוסטאופורוזיס. נוטלת אלטרוקסין (החדש) 100 מג כל יום. מרגישה טוב בדר"כ. תוצאות הבדיקות מראות חריגה: ALKP=137. FOLIC ACID=5 ERYTHROCYTES(U=25 . בלוטת התריס תקינה הפעם. כולסטרול נטיה לגבוה. אני מבקשת התייחסות לערכים שהצגתי. האם צריכה לעשות משהו בנדון. האם מראים על נטייה למחלה כלשהי שדורשת ממני טיפול או תשומת לב. ב ALKP מזה חודשים אחורה הבדיקות חריגות. אודה לתשובות.

ראי בקשתי לעיל, מתחת לתמונות הרופאים, לסיפור מלא וכלל תשובות המעבדה. איני יודע מה זה גבוה/ נמוך/ נטיה לגבוה...

19/01/2013 | 16:28 | מאת: שרון

שלום רב. תודה למענה כה מהיר. עדכנתי נתונים. בת 54. מוגדרת "חולת" אוסטאופורוזיס. נוטלת אלטרוקסין (החדש) 100 מג כל יום. מרגישה טוב בדר"כ. תוצאות הבדיקות מראות חריגה: ALKP=137. FOLIC ACID=5 ERYTHROCYTES(U=25 . בלוטת התריס תקינה הפעם. Cholesterol=219. אני מבקשת התייחסות לערכים שהצגתי. האם צריכה לעשות משהו בנדון. האם מראים על נטייה למחלה כלשהי שדורשת ממני טיפול או תשומת לב. ב ALKP מזה חודשים אחורה הבדיקות חריגות. אודה לתשובות.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה