משמעות חלק מתוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

07/01/2013 | 19:00 | מאת: נעמה

בת 54,סובלת מתת פעילות בלוטת התריס,מאוזנת בעזרת יוטירוקס 100מקג ליום. להלן מספר תוצאות שאינני מבינה משמעותן: MCHC-32 LDH-532H ALK.PHOSPHATASE-122H TRIGLYCERIDES-168 BILIRUBIN-TOTAL-0.2 POTASSIUM-4.4 FOLIC ACID-35.0 VUTAMIN B12-194 כל שאר התוצאות הינן תקינות ובתחום הנורמה.(4 עמודים של תוצאות שקשה לי להעתיק לכאן אח אחת). מודה מאד מראש על התשובות, הרופא שלי במילואים והמחליף שלו טוען שהכל מצוין ולא מוכן להסביר לי את החריגות,טוען שאין להן שום משמעות.האמנם?

אין שןם משמעות לחלקיקי תשובות, ועוד כשאיני יודע דבר עלייך ביקשתי לעיל סיפור מלא+ כל התשובות אם קשה לך להעתיק, או שתעלי לקובץ שיתוף ותשלחי הלינק, או שכן תמתיני לרופא שלך איני יכול לנחש על סמך 5 חתיכות, מה התמונה בפאזל של 200 חלקים

08/01/2013 | 20:16 | מאת: נעמה

בת 54 בדרך כלל בריאה ,פרט לתת פעילות המאוזנת עם יוטירוקס 100 מקג ליום. כל הבדיקות האחרות תקינות!!! בתחום הנורמה ממש באמצע התווך. למה להעתיק את כולן לפה? האם יתכן שלא ממש מתחשק לך לענות? אולי לפחות תתן לי הסבר מה המשמעות של הבדיקות הללו ומה המשמעות של החריגה בנורמה,(גם ללא התיחסות לתוצאות עצמן), למשל: מהי משמעות בדיקת: MCHC LDH-H ALK.PHOSPHATASE-H TRIGLYCERIDES- BILIRUBIN-TOTAL POTASSIUM- FOLIC ACID

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה