כמות פרוטין גבוהה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

04/12/2012 | 10:01 | מאת: אלי

שלום רב קיבלתי בבדיקות הדם של ש PROTEINE UR 30.00 MG/DL תוכלו בבקשה לומר לי מה זה אומר? תודה

ראה בקשתי לעיל מתחת לתמונות הרופאים לסיפור מלא וכלל תשובות הבדיקות

04/12/2012 | 10:14 | מאת: אלי

אוקי סליחה בחודשים האחרונים יש לי בעיות עיכול, קיבה נפוחה ויציאות לא טובות. בהתחלה היה חסר לי ברזל בדם ואז ניסינו אנטיבוטיקה פרוביוטיקה ושלל תוספים במקביל ובנפרד חברה שלי ביקשה שאעשה בדיקות אם יש לי מחלות מין. אז עשיתי את הבדיקות של הגסטרולוגית ובדיקה למחלות מין ביחד ואלה הן התוצאות. CRP 2.20 MG/L ( 0.00- 5.00) (...*.....) URETHRAL-BACT המבוטח לא מסר URETHRAL MICR. המבוטח לא מסר URINE-CULTURE STERILE CULTURE SG 1.03 SG LEUCOCYTES UR. 25.00 LEUK./UL NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 6.00 PROTEINE UR 30.00 MG/DL GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES 0.03 MG/DL HSV IGG TYP.I NEGATIVE HSV-IGG TYP.II NEGATIVE TPHA NEGATIVE האם יש משהו חריג? תודה רבה ראש

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה