שם הבדיקה- DNA (ds) Ab

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

27/11/2012 | 16:30 | מאת: אלעד

תוצאה- See crithidia הערות לבדיקה - DNA (ds) Ab Positive by Bioplex מה זה אומר? בתודה

27/11/2012 | 18:16 | מאת: אלעד

כשאתה אומר 'חיובי' מה המשמעות? האם קיימת בעיה רפואית? ענה לי לפחות בקצרה

27/11/2012 | 20:37 | מאת: אלעד

האם החיובי שלך אומר שיש לי נוגדנים או מחלה פעילה. האם אתה מתכוון לזהבת? יתרת התשובות בדף הבדיקה- DNA Ab CONF CRITHID- בעבודה ANTI CARDIOLIPIN IgG- 1.89 U/ml ANTI CARDIOLIPIN IgM- 3.51 U/ml A.B2 GLYCOPROTEI IgG - 0.00 U/ml A.B2 GLYCOPROTEI IgM - 1.19 U/ml DNA (ds) Ab - See crithidia בתודה מראש, אלעד

כששולחים לי מספר או מילה ומצפים שאדע במה מדובר, אני עונה בציניות מה אתה מצפה שאני אדע? איך אדע אם יש לך זאבת אם אינך מספק ולו רמז על הרקע- גיל. מצב בריאות. סיבת עשיית הבדיקות. ממצאים בבדיקה גופנית. חוו,ד יועצים.... לא עושים אבחנה עם מספר ללא אדם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה