הסבר לתוצאות בדיקות דם לתינוקת שלי בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

27/11/2012 | 02:52 | מאת: מוטי

אלה התוצאות החריגים עשיתי לה בדיקות לאלרגיה בדיקת דם דרך הוריד הילדה בת 1.2 שנים הבדיקות נעשו כי כבר כמה חודשים רצופים היא משתעלת בלילה או בבוקר חזק.ונזלת תמידית המטולוגיה-כללי ESR 1 hour 18 הערך צריך להיות בין (0-5) RDW-Red Cell Distri.Width 15.1 הערך צריך להיות בין(11.6-15) Platelets-540 הערך צריך להיות בין (150-450) Eosinophils % 4.2 הערך צריך להיות בין (0-3) Monocytes # 1.18 הערך צריך להיות בין (0.6-1.1) אימונולוגיה Immunoglobulin M 189 הערך צריך להיות בין (44-165) Immunoglobulin G 1550 הערך צריך להיות בין (353-948) Immunoglobulin A 156 הערך צריך להיות בין (21-140) אלרגיה gE-Immunoglobulin E 8 הערך צריך להיות בין (0-352)והוא נמוך תודה על העזרה.

איני יודע לענות כי "חסכת" ממני מידע חשוב, כמו כלל התשובות כולל התקינות (ראי בקשתי לעיל מתחת לתמונות הרופאים) וכל המידע הקליני- את לא לקחת על דעת עצמך ילדה משתעלת ועשית לה בדיקות, אלא מן הסתם הייתן, יותר מפעם, אצל הרופא המטפל, אולי גם עשתה צילום זה או אחר, אולי גם הייתן אצל יועץ בתחום הריאות והאלרגיה ואולי אף באימונולוגיה...כל המידע הזה נעלם ממני.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה