בדיקות דם ושתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

25/11/2012 | 10:07 | מאת: S.m

שלום, בת 26 , באיבחון כבר ש-נ-ה , טופלתי בליריקה 5 חודשים עקב אבחנה של פיברומיאלגיה ללא הטבה כלל. רופאת משפחה אמרה לי להפסיק את הטיפול אם אין שיפור. עשיתי בדיקות דם לפני חצי שנה שהראו ערכים תקינים פרט ל b12 נמוך וסוכר גבולי בצום , מאז לא חזרתי על הבדיקות המסוימות האלה. לפני שבוע עשיתי בדיקות דם כלליות ( אבל שונות במקצת מהקודמות ) ובדיקת שתן . הערכים כולם היו תקינים מלבד אלו הרשומים למטה. רופאת המשפחה השאירה אותי עובדת עצות היא טוענת שהכל בסדר אולי רק דלקת בשתן בלי סימפטומים ( קשה להגיד שאין לי סימפטומים אם יש לי פיברומיאלגיה..?!)  הפסיקה לי את הטיפול ולא הציעה חלופה , לאחר שהערתי לה על ערכי הtah היא אמרה שזה לא מצריך טיפול והוציאה לי מרשם לאלטרוקסין.. אני מאוד רוצה למצוא את הבעיה ולפתור אותה ולא ברור לי מה אומרות תוצאות הבדיקות. לסיום אני סובלת מכאבי ראש צוואר גב ורגליים , עייפות תמידית ובחילה קבועה. נשללו בעיות ניורולוגיות גסטרולוגיות ונפשיות.  תודה. בדיקות דם Tsh- 6.69 , לפני חצי שנה היה 4.8 Complement c3 - 86 אותו ערך כמו  לפני חצי שנה בדיקות שאין תיעוד קודם שלהן- LymphoAbs- 6.4  Lympho- 64 Neutro- 23 בדיקת שתן Erythro- 35 Leucoc 250

ראי בקשתי לעיל, מתחת לתמונות הרופאים, לסיפור מלא וכלל תשובות המעבדה. כתבת בחצי שורה מה הסבל, לא כל הסיפור מבחינת תחילת תלונות, מהלך, רקע כללי של בריאות, מצב משפחתי, תעסוקתי, .... איני יודע מה זה נשללו בעיות... איך נשללו?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה