תוצאות בדיקות דם ושתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

21/11/2012 | 20:55 | מאת: אלונה

שלום רב, אני בת 34 בשבוע 5 בתחילת הריון ובצעתי בדיקת דם ושתן. רציתי לדעת אם יש איזה בעיה במיוחד עם השתן כי ה Leucocytes יצא 100 והתרבית שתן יצאה שלילית. ואם ה CMV כי שני הערכים IGG IGM יצאו שלילי והבנתי שזה די מסוכן בהריון . מה שמוזר לי שלפני חצי שנה הייתי גם בהריון ובוצעה הפלה, אך זכור לי שבבדיקות הדם בהריון זה שה IGG היה חיובי , IGM היה שלילי מה שאומר שהיה לי את הנגיף בעבר ולא כרגע והבנתי שזה מצב טוב בהריון. אז האם יתכן שיצא לי בבדיקות שניהם שלילי? תודה רבה

זה רק מראה לך כמה בדיקות מיותרות מסוכנות אם היו לך נוגדני IGG חיוביים לפני חצי שנה- מי החכם שביקש זאת שוב?? לכל בדיקת מעבדה יש גם טווח טעויות, ועכשיו את תקועה אין שום דבר מסוכן בהעדר נוגדנים. יכולה להיות סכנה אם תחלי במחלת הנשיקה מ-CMV ללא מחלה קודמת. לויקוציטים בשתן עם תרבית שלילית אינם זיהום בשתן

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה