שקיעת דם גבוהה כבר לפחות חצי שנה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

18/11/2012 | 11:48 | מאת: אפרוחית

שלום רב אני כ-10 חודשים לאחר לידה ולאחר 6 שבועות כאשר הבצקות לא עברו לי התחלתי מסכת בדיקות . שקיעת הדם יצאה לי 80 התגלתה אצלי דלקת בדרכי השתן קיבלתי אנטיביויטיקה נראתה מגמה של ירידה . הבצקות עדיין לא עברו . שוב שקיעת הדם יצאה גבוהה. התגלתה תת פעילות בבלוטת התריס הבלוטה התאזנה במקביל נשלחתי לראמוטולוג לבדיקה האם קיימת דלקת פרקים נמצא כשלישי . היום אני שוב עם תוצאה גבוהה של 72 עייפה מאוד תשישות . מכל מאמץ הכי קל דופק מואץ עובתד עיצות ממשיכה בבדיקות . האם זה מסוכן ? האם יש רופא שמומחה בכך ? אשמח לעיצה . תודה רבה

לא תמיד כשיש משהו חשוב זה גם מסוכן. רוב הדברים אינם מסוכנים. לפי תיאורך יש אכן משהו משמעותי. לא קראתי בפנייתך מה מקום רופא המשפחה בכל הסיפור לא קראתי מה אמר הראומטולוג (לא הבנתי מה זה "נמצא כשלישי"). אני חושב שרופא המשפחה והראומטולוג הם הכתובת הנכונה להמשך הבירור.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה