ערכי TSH גבועים לבחור צעיר

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

24/10/2012 | 18:48 | מאת: ריקי

בדיקת TSH אחת 6.3 חודש אחרי 9.76 נעשו בדיקות בגלל ערכים גבוהים במקצת שהתגלו במקרה שנה וחצי קודם T3 115 T4 פעם אחת 0.806 חודש אחרי 0.899 פרולקטין 307 אין שום תופעה פיזיולוגית , אין בעיה בריאותית, הכל תקין בעברו כמה מקרים של איבוד הכרה כתוצאה מחבלה ללא ממצא ב- eeg בחור בריא בסך הכל אודה לאבחון ,תרגום התוצאות והמלצה מה לעשות , הבחור חייל

איני יודע מה הנורמות במעבדה בה זה בוצע. אם TSH מעט גבוה ו-T4 תקין אין שום בעיה רפואית וצריך רק לחזור על הבדיקה פעם בחצי שנה. אין לי מושג למה נבדק פרולקטין, מה הנורמה במעבדה בה זה בוצע

25/10/2012 | 01:34 | מאת: ריקי

פרולקטין בוצע כי בעבר הראה רמות מעט גבוהות מעל 400 + כיום נראה שהערכים תקינים TSH לטענתם גבוה ומצריך איזון T4 - T3 אין לי מושג מה הנורמות במעבדה אבל יחסית לבדיקות עבר זה נמוך מאוד...

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה