הסבר לבדיקות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/10/2012 | 10:15 | מאת: מירי

שלום , ביתי חיילת וקיבלה תוצאות מעבדה לאחר מחלה ארוכה הרופא בצבא נתן לה מינוצקלין ואמר שיש לה שלושה חיידקים , מכיוון שאני לא יכולה לדבר עם הרופא אודה לכם אם אוכל לקבל הסבר מה יש לבתי ? ממה זה נגרם ? האם התרופה מתאימה ? האם יש לחזור על הבדיקות לאחר הטיפול התרופתי ? להלן תוצאות הבדיקות : אנדוקרינולוגיה FSH mIU/mL 2.72 LH mIU/mL 1.71 PROGESTERONE NG /ML 0.869 וירולוגיה PARVOVIRUS B19 IGGחיובי PARVOVIRUS B19 IGMשלילי בקטריולוגיה MYCOPLASMA AB IGM חיובי M.PNEUMONIA AB'S TOTAL חיובי תודה מראש על תשובתכם

1. אני לא יכול לומר לך מה יש לביתך כי לא כתבת כלום. אין לי מושג מהי אותה מחלה ומז ארוכה. יש בדיקה אחת חיובית למיקופלסמה פנאומוניה, לא יודע מהם שלשת החיידקים, לא יודע אם התרופה נכונה כי לא כתבת מה יש לה (סינוסיטיס? דלקת ריאות? דלקת ברחם? דלקת בעור?)

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה