בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

11/10/2012 | 16:35 | מאת: ליבי

שלום, ערכתי את הבדיקות הללו בשל כאבים במפשעה. שמתי לב כי ERYTHROCYTES 0.50 יצא גבוה . על מה זה מעיד? MG/DLSG 1.01 SG LEUCOCYTES UR. NEGATIVE NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 6.00 PROTEINE UR NEGATIVE GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES 0.50 MG/DL +2

זה מעיד שיש לך הרבה שתן בדם שנבדק. אם במקרה זה בדיקת שתן, זה מעיד שיש דם בשתן. בהעדר כל מידע על השואלת, איני יכול לומר יותר. ראי בקשתי לעיל לסיפור מלא\ ובמקרה של בדיקת שתן אצל אישה, גם מועד ווסת אחרונה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה