תוסף תזונה - גדילן מצוי

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

24/09/2012 | 01:13 | מאת: חן

שלום, מעוניין לבצע בדיקת דם לתפקודי כבד. אני נוטל מזה כחודש ימים גדילן מצוי תוסף תזונה מידי יום. האם יכול להטות את הבדיקה? אם כן, אז כמה זמן לפני הבדיקה מומלץ להפסיק ליטול את הגדילן?

אינני מבין בבדיקות מעבדה מיותרות של אנשים שעושים דברים מיותרים מאחר ולא תיארת שום מצב קליני שאני מבין בו איני יודע מה לומר לך מה זה "אני מעוניין לבצע בדיקת תפקודי כבד"??? עושים בדיקה כשצריכים, לא כשמעוניינים. תוסף תזונה למה? מה זה עושה או מתיימר לעשות פרט ללפרנס את המוכר?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה