בדיקות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

17/09/2012 | 15:56 | מאת: אביגיל

שלום, בת 31 בריאה בד"כ, נוטלת רמרון 30 מ"ג כ-10 שנים. עשיתי בדיקות תקופתיות דם ושתן- על אילו ערכים כדאי לעקוב בקשר להשפעת התרופה, או יותר נכון- על אילו ערכים יכולה להשפיע התרופה? תודה רבה

לא ידוע לי שיש השפעת רמרון על בדיקות דם בתור מי שלוקחת התרופה כבר 10 שנים וודאי קראת את העלון לצרכן יותר מפעם וודאי כבר עשית בדיקות דם יותר מפעם, כך שמכירה את התשובות אצלך ויודעת אם יש חריגה מהותית ממה שהיה. קישור לעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/alonim/Remeron_Pt_1309333856326.pdf

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה