ערכים חריגים של תאי דם לבנים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

13/09/2012 | 23:37 | מאת: הילה

שלום, עשיתי היום בדיקות דם בבדיקות התגלו ערכים חריגים של: WBC - leucocytes (11.2 10^3/micl) lymphocytes % 19.8 neutrophyls # 8.4 האם זה אמור להטריד אותי? יש לציין שלא הייתי בצום כי חשבתי שמדובר רק בבדיקת נוגדנים לצהבת (שעשיתי כדי לדעת אם להתחסן שוב) כמו כן אחרי בדיקות הדם עשיתי חיסון לדלקת מוח יפנית האם במקרה כזה החיסון אמור להיות מסוכן ולגרום ליותר תופעות לוואי (אני חוששת כי אני טסה עוד כמה ימים)

ראי בקשתי לעיל, מתחת לתמונות הרופאים, לסיפור מלא וכלל תשובות המעבדה. להבא אל תעשי בדיקת דם מיותרת מספר ימים לפני טיסה לחו"ל. לספירת דם לא צריך צום. איך את מקבלת חיסונים עכשיו אם טסה עוד כמה ימים??

14/09/2012 | 00:16 | מאת: הילה

הי, קיבלתי חיסון אחד. הלכתי להתייעצות כי אני טסה ליפן ושאלתי לגבי קדחת מוח יפנית והוא אמר שהסיכוי נמוך אבל אם אני כבר שם אפשר לעשות. מקווה שזה לא היה בעייתי.. סליחה לא ראיתי את המידע למטה אני בת 27. הבדיקות: glucose 104 urea 20 creatanine 0.72 cholesterol 165 tryglycerils 91 hdl 60 non hdl 106 ldl 87 alkp 48 ast 21 wbc 11.2 rbc 4.95 homoglobin 14.6 hematocrit 42 mcv 86 mch 29.5 platlettes 350 mpv 10.9 neutrophils% 73 lymphocytc % 19.8 monocytes 6.1 eosinophyls% 0.9 basophyls% 0.3 neutrophyls #8.14 lymphocytc# 2.21 monocyts # 0.68 eosinophyls #0.1 basophyls# 0.03 כל הבדיקות ללא צום בריאותי תקינה חוץ מכאבים אורתופדיים, לוקחת גלולות תודה!

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה