בדיקת דם crp (wide range)

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

31/08/2012 | 12:58 | מאת: יהלה

הייתי במיון עקב דפיקות לב מואצות עשו לי בדיקות דם ,אקו, וCT לא נמצאו ממצאים לבעיות בלב. ביומיים האחרונים יש לי לחץ בחזה ללא דיפות לב מואצות. בבדיקות דם של בית החולם יש כוכבית בחוץ בבדיקה של CRP הטווח רשום הינו 0.00-5.00 ותוצאה 18.24 האם יש סיבה לדאגה? הרי שוחררתי ממיון....

זה אחד ממדדי הדלקת ומצבי סטרס. אינו ספציפי לכלום. איני יודי למה זה נלקח כלל. אם את בסדר, אפשר לחזור על הבדיקה עוד שבועיים ולא לרוץ שום בירור כרגע

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה