בדיקת סוכר

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

23/08/2012 | 01:00 | מאת: ברוך

בני מטופל בהורמון גדילה בעקבות חוסר , בעקבות בדיקות שגרתיות יצא לאחר צום 105 סוכר , הוא חזר על הבדיקה לאחר שיום קודם הוא הקפיד לאכול פחות דברים עם סוכר,וכמובן גם בצום, והבדיקה יצאה 95, האם צריך לעשות בהקדם עוד בדיקה ? בדצמבר הוא עובר שוב בדיקות האם חשוב לעשות לפני זה את הבדיקה, או שזה בסדר לחכות עד דצמבר. בתודה ברוך

אין ספק שהנושא חשוב, אבל לא דחוף= אין צורך להחליט כרגע אם לחזור על הבדיקה בעוד שבוע או בעוד 4 חודשים. אם הוא מטופל בהורמון גדילה, הוא במעקב מרפאת אנדו ילדים (בהנחה שאינו בן 45, כי הרי לא ציינת דבר אודותיו), והם אלו שצריכים להתוות את המעקב והבקרה על מצבו.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה