היי, אבקש את עזרתך בפענוח הבדיקה , תודה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

13/08/2012 | 11:15 | מאת: לנה

שלום אני בת 19 וסובלת מחיידק חוזר בשתן מזה כמעט שנה . וזה התוצאות האחרונות ... URINE-CULTURE ESCHERICHIA COLI 0.00 MIC SENSITIVITY AUGMENTIN 4 S AMPICILLIN\SULB 4 S AMIKACIN <=2 S CEFORAL 8 S CIPROGIS <=0.25 S ZINNAT 4 S CEFTAZIDIME <=1 S CEFOXITIN <=4 S CEFTRIAXONE <=1 S ERTAPENEM <=0.5 S NITROFURAN <=16 S GENTAMYCIN <=1 S IMIPENEM <=1 S OFLOXACIN 2 S PIPERACILLIN <=4 S RESPRIM <=20 S SG 1.02 SG LEUCOCYTES UR. 75.00 LEUK./UL NITRITE ++ PH (URINE) 6.00 PROTEINE UR NEGATIVE GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE SEDIMENT ראה פירוט SEDIMENT RBC < 1 SEDIMENT WBC 6.00 HPF SEDIMENT SQEP + SED.BACTERIA ++ BACTERIOLOGY : הערה למחלקה >10E5 CFU/ML - בתרבית שתן כמות החיידק

13/08/2012 | 11:52 | מאת: לנה

מה אפשר לעשות ? לאן לפנות לטיפול החיידק? הרופאה אמרה שהוא ניהיה עמיד ושאין טיפול ואמרה לשתות מיץ חמוציות וויטמין C ... תוכל להסביר לי יותר על הדלקת מ-א.קולי?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה