מחלת הנשיקה?!

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

12/08/2012 | 15:19 | מאת: אסף

שלום, בחודש האחרון אני מרגיש חולשה המתלווה ברב שעות היום. ביצעתי בדיקת דם בנושא מחלת הנשיקה לפני חודש ובדיקת דם נוספות בימים אלו . להלן התוצאות: בדיקות לפני חודש: CMV Ab igG 154.8 CMV Ab IgM 0.12 EBV EBNA Ab IgG 25.1 בדיקות לפני מספר ימים: CMV Ab igG 149 CMV Ab IgM 0.14 EBV EBNA Ab IgG 22.7 *האם לאור הבדיקות הדבר מצביע שיש לי מחלת הנשיקה? *במידה והיה לי בעבר האם זה אומר שהיה בעבר הרחוק או בקרוב? *האם אני צריך להרגיש חולשה כתוצאה מערכים אלו של הבדיקות או שאין קשר? תודה על העזרה.

מהבדיקות נראה שנחשפת לוירוס בעבר, איני יכול לדעת אם רחוק או קרוב. לא מרגישים כל תחושה בעקבות רמת נוגדנים. אני נתקל בתקופה זו בהמון תשישות שאני מכנה אותה "עייפת קיץ", בה אני נתקל כל שנה, ובדרך כלל חולפת ללא אבחנת מחלה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה