בדיקת ebv

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

26/07/2012 | 16:12 | מאת: חנה

ערכתי בדיקות דם למחלת הנשיקה ebv התוצאות היו: EBv Ebna 166 Ebv acv igm neg Ebv acv igg 131 מה זה אומר? האם יש לי את מחלת הנשיקה או היה בזמן האחרון?

יכול להיות שהיה בזמן האחרון. שימי לב שלא טרחת לספר כלל למה נלקחה הבדיקה ומה היה המהלך הקליני.

26/07/2012 | 16:53 | מאת: חנה

סליחה, אני כבר שבוע וחצי בעייפות כבדה והרגשה כללית לא טובה, מה שהוביל לבדיקות דם, הרופא שלי לא חשב שצריך לעשות למחלת הנשיקה אבל כל הסובבים אותי המליצו לי לעשות, כמה חברים קרובים שעברו את המחלה. ייש לי גם רגישות בגרון ופשוט הרגשה כללית של סמרטוט. הרופא שלי אמר שלדעתו זה כנראה מחלה מהילדות, כל שאר הבדיקות שלי גם ספירת הדם וגם ערכי דם כמו ברזל וכולסטרול הכל יצא תקין. אז אני לא מצליחה להבין את ההרגשה הפיזית שלי. בגלל זה ביקשתי מהרופא לעשות גם בדיקת מחלת הנשיקה...

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה