יש לי עוד שאלה בנושא איבוד חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

01/03/2010 | 19:07 | מאת: ציפי

תודה על תשובתך. האם יש אפשרות לשתיה מרובה שתקל על המצב? או שיש דיאטה מיוחדת? אנני יודעת אם יש קשר לזה שעד לפני חודשיים ויטמין d שלי היה רק 11 מתוך 100 ואולי תוספת הויטמין גרמה לזה או החריפה את המצב? האם יש קשר בין לחץ לא גבוה מאד לבין בריחת החלבון? תודה רבה רבה, ציפי

01/03/2010 | 20:06 | מאת: ד"ר שי מזור

חלבון בכמות כמו זו שיש לך אינו קשור לשתייה מרובה גם דיאטה לא ממש קשורה,,אלא אם היא בקונטקסט של איזון סכרת,, לפי מה שאני זוכר רמות ויטאמין נמוכות ,,,אבל גם זה לא קשור לחלבון בשתן כפי שהסבתי יש צורך ביעוץ נפרולוג

01/03/2010 | 20:08 | מאת: ד"ר שי מזור

גם רופא המשפחה יכול לאמוד את המצב כי למשל לא הזכרת כאן מה הקראטינין שלך וגם לא הזכרת את הCCT שהזכרתי קודם קצרה היריעה כאן להסביר מה אפשר/צריך לעשות

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה