תוצאות בדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

20/02/2010 | 14:51 | מאת: עמי ב.

שלום! בבדיקות הדם והשתן מופיעות תוצאות חריגות שהייתי מבקש הסבר לגביהן והדרכה לגבי ההמשך.בתודה מראש. RBC-RED BLOOD CELLS -5.65 VITAMIN B12-203 בבדיקת השתן: PROTEIN-100 ERYTHROCYTES-25

20/02/2010 | 15:31 | מאת: ד"ר שי מזור

יש לך חלבון בכמות לא תקינה שהופרש בשתן מחלות כמו יתר לחץ דם וסכרת או גם מחלות של הכילייה עצמה יכולות לגרום לעלייה בהפרשת חלבון בשתן עכשיו צריך לבדוק אם אכן קיימת עלייה כזאת ולכן עושים איסוף 24 שעות של שתן יש גם קצת כדוריות אדומות אבל הדגש הוא על החלבון אתה צריך לפנות ליעוץ אצל הרופא שהוציא את הבדיקות

20/02/2010 | 17:48 | מאת: עמי ב.

שלום ד"ר! תודה רבה על התשובה הסופר מהירה. שאלה נוספת -האם יתכן שהתעוררה בעיית ספיגה לקוייה במעי הדק והיא זו שגורמת לבעייה המוזכרת? (מדובר בבעייה ישנה???). אני סובל לאחרונה מכאבי בטן וכל מיני תופעות משונות שכרוכות בה-ריבוי יציאות , הרגשת מלאות ,מוותר על ארוחות עקב כך וביומיים האחרונים ממש כאבים עזים והרגשת בחילה-התעלפות. בתודה מראש

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה