בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

16/02/2010 | 18:38 | מאת: olga

שלום רב אשמח לקבל הסבר מפורט לגבי תוצאות בדיקות שתן : glucose -normal ketones -neg protein -20 mg/dl blood-neg mg/dl leukocytes-250 mod leu/ul nitrite-2 ph-5.5 urobilinogen- normal mg/dl bilirubin -neg mg/dl red blood cell- 1 /hpf white blood cell-48/hpf amorphous crus.-mod/hpf ואם יש בעיה מה לעשות? תודה מראש.

16/02/2010 | 21:27 | מאת: ד"ר שי מזור

יש חלבוןן בשתן וגם ניטרטים חיוביים וגם מעט כדוריות לבנות אבל בתאכלס יש ניטרטים חיוביים וזה אומר שיש דלקת מקולי וצריך אנטיביוטיקה צריך לחכות לתרבית ולבדוק איזה אנטיביוטיקה מתאימה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה