בדיקת לחץ דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

16/02/2010 | 18:25 | מאת: ברנע פסח

הנני בן 76 שנה. לאחרונה קבלתי תשובה מבדיקת דם בקשר גסטרין שנמדד במעבדה והגיע 531pg/ml. כאשר ערכי הנורמה הם 13-115 מה הסיבה לקפיצה כזו גבוהה ומה דרכי הטפול בנושא. הודה לכם על תשובתכם ברנע פסח מושב חרות

18/02/2010 | 09:55 | מאת: ד"ר שי מזור

שלום לך למה בוצעה בדיקת גסטרין? מה הקשר בין בדיקה זאת ללחץ דם אבל בעיקר למה בוצעה בדיקת גסטרין

18/02/2010 | 18:26 | מאת: ברנע פסח

בדיקת גסטרין נעשתה לי בעקבות בדיקה ע"י גסטרולוג . היות וי לי גם בקע בסרעפת יש לי כרגע כאבי בטן. אבקש לברר מה אפשר לעשות בנדון.כרגע אני מקבל תרופה בשם: פראמין פעמים ביום.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה