בדיקת גזים בדם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

10/02/2010 | 13:03 | מאת: לילית

שלום, בהגעה לחדר מיון עקב כאבי בטן חריפים נמצאה רמה של לקטט 2.8 שהדאיגה את הרופאים (כל שאר הבדיקות תקינות)ולאחר מספר שעות ירד ל-0.8 וכך נשאר. האם עלי לדאוג? מה יכולה להיות הסיבה? האם יתכן משהו חולף? שוחררתי הביתה לאחר השגחה והכאבים חלפו. האם כדאי לבצע בדיקות נוספו מסוימות? יש לציין כי בריאה בדרך כלל בת 45.לאחרונה לא חשה בטוב, מעט חלשה ומסוחררת. תודה

13/02/2010 | 00:29 | מאת: ד"ר יעל הס

ייתכן שמדובר במשהו חולף. אם הכאבים יחזרו - כדאי לחזור להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה