בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

02/01/2010 | 15:20 | מאת: מורן

שלום, עשיתי בדיקת דם, ויש לי מס' חריגות. אני לא מבינה במנוטחים הרפואיים, ואשמח אם תעזור לי להבין מה זה אומר בדיוק. MCH (pg) =26.7 PT% (%) = 55 PT-Sec (sec) = 19 PT-INR =1.37 תודה, מורן.

03/01/2010 | 08:56 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, הבדיקות מלמדות על משך קרישה ארוך במעט מהרגיל. לא ציינת אם את נוטלת תרופות מסוימות וכן מדוע נלקחה הבדיקה. הפענוח ייעשה בהתייחסות לגורמים אלה. בברכה, ד"ר נצר חירם

04/01/2010 | 23:18 | מאת: מורן

כן. נטלתי גלולות במשך 5 חודשים. התחילו לי מיגרנות חזקות בראש, אז הפסקתי את הגלולות ועכשתי בדיקת דם. החריגות בתוצאות בדיקת דם נגרמו מהגלולות?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה