עודף המוגלובין

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

08/12/2009 | 12:10 | מאת: עדי

שלום, בתי בת 4 וחצי סובלת מכאבי בטן לאורך זמן תוצאות בדיקת דם היו תקינון למעט המוגלובין גבוה- 15. מה זה אומר? האם יתכן קשר בין רמת המוגלובין גבוהה לכאבים מסוג זה? תודה רבה, עדי

08/12/2009 | 14:39 | מאת: ד"ר נצר חירם

שלום, תוצאה של המוגלובין גבוה יכולה להופיע במצבים של התייבשות או במחלות המטולוגיות מסוימות. כדי לבחון את הקשר אל כאבי הבטן יש לקבל פרטים נוספים על אופי התלונות וכן מחלות במשפחה. המלצתי היא להמשיך את הבירור אצל רופא הילדים. בברכה, ד"ר נצר חירם

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה