חשד לפיברו

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

31/01/2012 | 23:34 | מאת: יעלה

שלום. אשמח לתשובתכם אחרי שנה של מסכת בדיקות שעלו בתוהו. אני בת 28, ולמעלה משנה סובלת מכאבים שעדיין לא נמצא מקורם. משיטוט באינטרנט הגעתי לאתרים על פיברו ונדמה לי שאני עונה על הקריטריונים. הכל התחיל לפני יותר משנה. הרגשתי כאבים מאחורי הברך, וקצת ביד ובשד. הכל בצד ימין. לאחר שחוויתי משבר בחיים, התחילו לי כאבים מאחורי הראש, באוקסיפוט, שהקרין לקודקוד. גם-כן בצד ימין. היו גם כאבים בידיים, בעיקר לאורך הצד החיצוני, שהקרינו לאצבעות. התחילו הרבה "קליקים" בכל הגוף, כאבים בלחי הימנית ומאחורי העין. בדיקות דם תקינות, הראו ראומטויד 24.5, שהבנתי שזה יחסית גבוה, אך לא היתה דלקת. הייתי אצל ראומטולוגית ששללה דלקת פרקים, ואצל נוירולוגים ששללו מקור נוירולוגי. עברתי סי.טי ראש, וכרגע מחכה לmri מוח לשלילת דלקת במוח. כמו כן בדיקות ssep ו bera שהיו שליליות. בנוסף אני חשה לעתים כאב עמוק באוזן הימנית ובלסת. הכאבים באים והולכים. לעתים יותר טוב לעתים רע. לרוב לפני מחזור הכאבים מתגברים. אני מתפקדת, ובינתים הכאבים רק מעצבנים ומקשים אך לא גורמים לחוסר תפקוד. באופן כללי יש לי תחושה של נפיחות בכל צד ימין של הגוף מכף רגל עד ראש, וכרגע כל הכאבים נמצאים בצד זה של הגוף. האם זה נשמע כמו פיברו? ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאורתופד/ראומטולוג מומחה באזור י-ם והמרכז. תודה רבה מראש! יעלה.

01/02/2012 | 07:57 | מאת: משה

ראשית בהצלחה ורפואה שלמה. בירושלים יש לך רופא מצוין בשם סועיל אמער ראומטלוג, מקבל במספר מקומות ע"י קופ"ח, תבררי במוקד. אשמח לסייע בכל דבר, גם אני תושב י-ם.

01/02/2012 | 07:57 | מאת: משה

ראשית בהצלחה ורפואה שלמה. בירושלים יש לך רופא מצוין בשם סועיל אמער ראומטלוג, מקבל במספר מקומות ע"י קופ"ח, תבררי במוקד. אשמח לסייע בכל דבר, גם אני תושב י-ם.

06/02/2012 | 15:03 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יעלה, התמונה שאת מתארת בהחלט יכולה להתאים לפיברומיאלגיה. את צריכה להיבדק על ידי ראומטולוג שמתעסק בפיברומיאלגיה. בנתיים, תתחילי בפעילות גופנית מתונה וסדירה. בברכה

09/02/2012 | 07:26 | מאת: אורנה

שלום יעלה הרופאים הם: דר' אבלין יעקב המקבל בכפר סבא וחדרה דר' ואלרי אלוש, מנהלת הפורום המקבלת בנתניה בהצלחה אורנה

10/03/2012 | 21:00 | מאת: ירושלמית

בירושלים דר' נועם חרץ. רופא מדהים! תור...סיוט!!!! חצי שנה להגיע + שלוש שעות לחכות ביום המיוחל. הנחמה היחידה שהוא מאוד מאוד מיקצועי

17/04/2013 | 20:26 | מאת: ליאל

מחפשת רופא טוב מאיזור חיפה קריות ונהריה בנוגעי להעמלועיד דחוף שמתעסק fmf ובכלל יש תרופה לזה

מנהל פורום פיברומיאלגיה