פיברו - רופא מלווה מומלץ באזור המרכז ועוד שאלות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

01/01/2012 | 16:33 | מאת: אלדד

אני גבר בן 36 אובחנתי עם פיברו לפני שנה וחצי ואני לא מצליח למצוא רופא מלווה טוב באזור המרכז האם יש המלצה מבחינתי רופא המשפחה פשוט לא יודע להתמודד עם זה ועכשיו שאלות 1. האם לבעיית השינה יש פתרון יותר יעיל מכדורי שינה אני לקוח בונדרמיל כבר מעל שנה וחצי ? 2. התשישות של הגוף אצלי מלווים בירידת סוכר חדה בזמן האחרון האם יש קשר?או שיש צורך באבחון לסכרת? 3. נושא הזיכרון אני תמיד התגאתי בזיכרון מדהים בשנתיים האחרונות חלה ירידה חדה מאוד בזיכרון שלי דבר שממש מקשה עלי בתפקוד היום יומי שלי הן בעבודה והן בבית.

08/01/2012 | 14:12 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אלדד, אלטרולט הינה תרופה טובה ויעילה להפרעת שינה בפיברומיאלגיה, ללא חשש להתמכרות. ירידה בזיכרון הינה בעייה ידועה בפיברומיאלגיה, ויש לשפר מצב רוח ולהוריד מפלס הכאבים על מנת לשפר גם התפקודים הקוגניטיבים. לגבי "ירידות סוכר" יש לבדוק אם אכן זה אמיתי, ולבדוק בהתאם , כי לא מדובר בבעייה קשורה לפיברומיאלגיה. בברכה

11/01/2012 | 18:15 | מאת: יעל

שלום לך .מנסה לעזור. לשאלתך ?לא יודעת היכן אתה מיתגורר רק יודעת שאתה צריך ליהיות מטופל ובמעקב של ראומטולוג ובמרכז יש רבים וטובים בנהים ד"ר ואלרי אלוש....מירפאה בתחום באיכלוב.בכ"ס וייש גם את הרופא שלי שהיא אדם מדהים אנושית ומיקצועית בעיניין מינתניה..ואל תיבנה על רופא מישפחה רובם מזלזלים ולדעתי מהסיבה הפשוטה הם לא למדו את הנושא וגם לא על המחלה וגם לא מיתאמצים לצערנו. ובנוסף חושבים שאנחנו ממציאים או משו??? חשיבה חיובית תמיד עוזרת .רק בריאות

12/01/2012 | 08:39 | מאת: אלדד

אני גר בתל מונד אבל חיי בת"א אני עצמאי (: אני חשבתי על ד"ר ולאריאבל בשעות שאני מגיע לאזור זה לא ראלי במכבי דיי לא מבנים על מה אני מדבר מבחינת פיבר' הם לא חושבים שאני ממציא כי אני בא כבר עם אבחנה של פרופסר כספי אבל זה כמו צפרדע שהם לא יודעים איך לאכול אותה אני מאוד רוצה רופא מטפל קבוע כי לצערי הספטומים מחריפים בעיות השינה והזיכרון והכאב עולים בדרגות וכן אין ספק שלהבין שזה המצב לחשוב חיובי ולהמשיך למרות הכאב זו הדרך היחידה

מנהל פורום פיברומיאלגיה