מי משתמש בתרופה בשם: אלטרולט

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/01/2010 | 10:48 | מאת: עליזה

שלום לכולם אני התחלתי להרגיש את התופעת לפי מס' שנים והענין מחמיד מאוד הרופאה ממליצה לי לשתות כ'דור נוגד דיכאון בשם: אלטרולט ואני פוחדתבגלל אולי תופעות לוואי כגון אי עירנות, בעיה בנהיגה האם משהו משתמש בתרופה זו לאורך זמן ויכול להביע דיעה בתודה עליזה

16/01/2010 | 19:33 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עליזה, ברצוני לנצל את השאלה שלך כדי להדגים שוב שאלטרולט הינה תרופה ממשפחת אנטי-דיכאונים אך בפיברומיאלגיה, משתמשים במינון נמוך מאד , שעיקר פעילותה היא בטיפול בהפרעת שינה וכאבים . בברכה.

17/01/2010 | 13:31 | מאת: עליזה

בקשר לאלטרולט האם 2 כדורים פעם ביום זה מינון נמוך, ככה הרופאה הכללית המליצה לי. האם הכדורים לא ממכרים, האם הם לא נמפריעים לנהיגה ברכב במשך היום אני מוטרדת מכך. בבקשה תשובה תודה רבה

מנהל פורום פיברומיאלגיה