פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

28/12/2011 | 19:53 | מאת: ללי

שלום ד"ר ואלרי סובלת מהמחלה הארורה כבר 20 שנה {עוד מעט חתונת הכסף"} לאחרונה כבר כחודש וחצי יש לי רעידות בכל הגוף וקר לי בצורה לא הגיונית ומאוד חיוורת לפני שנתיים אנמיה 8.8 מנות דם והייתה סיבה לאיבוד דם והיום ?אין סיבה האם זה מהפיברו תודה מראש ללי

08/01/2012 | 14:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ללי יש לבצע בדיקות דם עדכניות כולל ספירה ותפקודי בלוטת התריס, וכן להיבדק על ידי רופא. במידה והכל תקין, הסימפטומים יכולים בהחלט ליהיות קשורים לפיברומיאלגיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה