דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/12/2011 | 07:28 | מאת: שרה

שלום האם ניתוח להגדלת חזה יכול להוות מיכשול עם היותי חולה בפיברו ודלקת פרקים כרגע ערכים מאוזנים ( היינו בשליטה ). אני בת 52 . בנוסף לאחרונה גם מצאו כי אני סובלת מהיסתיידות קשה בכתף ימין עם קרעים בגידים . מה המשמעות של כל התחלואים הללו לגבי הגשמת חלום של שנים . אנא תשובתכם טובה/רעה בהקדם. אודה למענה במייל . חג שמח שרה

01/01/2012 | 14:38 | מאת: שלום שרה

01/01/2012 | 14:41 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שרה הפיברומיאלגיה בעצמה אינה מונעת ניתוח מסוג זה, אך יתכן וחולת פיברומיאלגיה תסבול יותר מכאבים סביב הנתוח מאשר אישה אחרת. לגבי דלקת פרקים,תלוי איזה סוג של דלקת, ובמיוחד איזה סוג טיפולים את מקבלת לדלקת פרקים? תרופות מדכאות חיסון יכולות לעלות סיכון לזיהום סביב הניתוח. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה