תופעות מוזרות האם שייכות לפיברומלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/12/2011 | 15:38 | מאת: כוכבית

שלום רב ותודה רבה על תשובה המלאה לשאלתי הקודמת ויש לי עוד שאלה בבקשה אני מרגישה כאבי גב עליון באזור מרכז הגב ולמעלה תחושת שריפה בשרירים וכאילו קשיון בשרירים ובנוסף מלווה בתחושה חזקה של בחילות עד כדי הקאה וכאבים במרכז הבטן עד לאדור הטבור האם גם זה אפשר לשייך לפיברומלגיה אציין שאמש הייתי אצל אורתופד עם צילום והוא אבחן פריצת דיסק בעמוד שדרה צווארי ושלח אותי לבדיקת CT אבל לא נראה לי שיש קשר בין זה לבין התחושות שתיארתי אודה מאוד על תשובה האם ניתן לשייך את התופעות הללו שנמשכות כבר חודשים לפיברומלגיה בכל מקרה אני אמורה להיות אצל ד"ר אעבלין בסוף ינואר אבל אני רוצה לדעת עוד קודם לכן האם התופעות הללו גם שייכות לפיברומלגיה אודה מאוד על תשובה וסליחה על אורכה של השאלה

01/01/2012 | 14:35 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום כוכבית הכאבים שאת מתארת בהחלט יכולים ליהיות קשורים לפיברומיאלגיה. תשלימי בכל זאת את ה CT שנתן לך האורטופד. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה